Előfizetői tartalom

Ismét törtlen volt a tengerentúlon a vételi kedv - Folytatódhat?

Portfolio
A kedvező vállalati hírek hatására a hét második kereskedési napján ismét a vételek határozták meg a főbb amerikai indexek mozgását, melyek közül a Dow és a Nasdaq egyaránt 0.4%-os, míg az S&P 500 0.2%-os pluszban fejezte be a napot. Az amerikai választások kimenetele várhatóan befolyásolja majd az amerikai részvényindexek további mozgását.

A világ vezető csomagküldő szolgálata a Fedex bejelentette, hogy a késések miatt visszavonja korábbi ajánlatát az Airbus A380-asokra, és ezzel egyidőben 15 darab Boeing repülőgépet vásárol és további 15 darabra pedig vételi opciót kötött. A hír hatására a Boeing részvényei 5.4%-kal értékelődtek fel a nap végére. A Toll Brothers Inc bejelentette, hogy a pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés