Előfizetői tartalom

Óvatos emelkedés jöhet

Portfolio
Burány Gábor, a CE Broker üzletkötője óvatos emelkedésre számít a mai napon. A tegnap emelkedéssel záró amerikai piacok biztosíthatják a mai napra az optimista hangulatot, ugyanakkor véleménye szerint a fő kérdés, hogy képes lesz-e a BUX tovább menni, vagy csakúgy, mint az elmúlt két alkalommal megálljt parancsol neki a sávtető.

A nap elején a mozgást a jelentések határozhatják meg, ugyan az Egis a várakozásokat kissé alulmúló jelentést tett közzé, mely miatt várhatóan nem tudja folytatni a napok óta tartó emelekdését. Aburány Gábor szerint az OTP és a MOL lehet érdekes a mai napon. Mindkét papír setében még várnak a befektetők az eredményekre, azonban az optimista hangulat tovább viheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés