Előfizetői tartalom

Jön a rebranding - Jövőre Unicredit lesz a HVB

Portfolio
Egységesíti márkaszerkezetét az Uniicredit csoport. A HVB felvásárlása után a közép- és kelet-európai márkák a jövőben szorosan kapcsolódnak majd a közös UniCredit Group márkanévhez annak érdekében, hogy kifejezzék a bankhálózatnak az ügyfelek számára kínált lehetőségeit és erősségét. Éppen ezért a közép- és kelet-európai bankok többsége az UniCredit Bank új márkanéven működik majd tovább.

A közép-kelet-európai leányvállalatok integrálása elindítja az eddigi márkaszerkezet egységesítését. Ez lehetővé teszi a csoport összefüggő imázsának kialakítását, és azt, hogy az egyes bankok egyértelműen márkaként legyenek azonosíthatók. Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Szerbiában, Szlovákiában és Ukrajnában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés