Előfizetői tartalom

Nyüzsgés az MSZP-n belül - előbukkannak Gyurcsány kihívói?

Portfolio
Az MSZP szervezetein belül egyre nagyobb a nyüzsgés az ellen, hogy a kormányfői és a pártelnöki tisztség egy kézbe kerüljön jövő februárban, a párt "középkádereinek" jó része pedig már sem pártelnökként, sem 2010-es miniszterelnökjelöltként nem tudja elképzelni Gyurcsány Ferencet - írja különböző forrásaira hivatkozva az Index.hu. Internetes laptársunk értesülései szerint - egyelőre nem nyíltan hangoztatva - több pártbeli felsővezető is azt tartaná helyesnek, ha a kormányfő februárban inkább nem indulna a pártelnöki posztért.

A cikk szerint 4-5 olyan név van most a párton belül, amely a jelenlegi egyetlen hivatalos jelölt (Gyurcsány Ferenc) mellett bekerülhetne a pártelnöki kosárba. Elhangzott többek között Kiss Péter, Szekeres Imre, Lamperth Mónika és Szili Katalin neve is, akik közül az előbbi három a kormány tagja is. A portál értesülései szerint múlt héten az MSZP kéttucatnyi platformjának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés