Előfizetői tartalom

Szektorok harca

Portfolio
Nem mutatnak érdemi elmozdulást az európai részvényindexek. Az olaj és gáz szektorba tartozó papírok jó teljesítményét a telekom és gyógyszerszektor részvényeinek árfolyamesése kompenzálja. A német Dax, francia CAC 40 és az angol FTSE 100 egyaránt tegnapi záróértékén stagnál. a piacna lélegzetvételre van szüksége, így az emelkedés nem válik gyorsan túlfűtötté.

Az olaj és gáz szektorban az olasz ENI mutatta az egyik legjobb teljesítményt 1.6%-os emelkedésével. A társaság 7.1%-os harmadik negyedéves tisztított nettó nyereségről adott számot. Az Enel könyvelhette el a legnagyobb forgalmat a mai kereskedés során (74.4 millió darab részvény cserélt gazdát, a harminc napos átlag 40.6 millió darab). A társaság 5.7%-os harmadik negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés