Előfizetői tartalom

Célegyenesben a az Olimpia - Elkészült a tanulmány

Portfolio
A PricewaterhouseCoopers elkészült a négy évvel ezelőtti "Olimpia 2012" című megvalósíthatósági tanulmány aktualizálásával. A magyar vállalati elit által létrehozott civil szervezet, a BOM idén májusban bízta meg a tanácsadó céget egy 2016-os, illetve egy 2020-as rendezésű budapesti olimpia elemzésével, és most az egyik legnevesebb hazai közgazdaság-kutató műhellyel, a Kopint-Datorg ZRt-vel szerződött a tanulmány makrogazdasági opponensi tevékenységének ellátásáról.

A PricewaterhouseCoopers által készített átfogó, több száz oldalas tanulmány részletesen számba veszi a megvalósíthatóság gazdasági feltételeit. Milyen változások tették szükségessé az aktualizálást? a rendezés éve 2012 helyett 2016 vagy 2020 lenne Magyarország EU-csatlakozása (az európai támogatások mértékének és célterületeinek konkretizálódása; a Nemzeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés