Előfizetői tartalom

GVH: Tisztességtelenül befolyásolt az ING

Portfolio
A Gazdasági Versenyhivatal megállapította, hogy az ING Pénztárszolgáltató és Tanácsadó Zrt. a fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolására alkalmas magatartást tanúsított, amikor a www.ing.hu internetes honlapján 2006. március 15. és április 14. között nem az ING Önkéntes Nyugdíjpénztár és az ING Magánnyugdíjpénztár által elért legaktuálisabb nettó hozamrátákat szerepeltette, illetőleg 2006. április 14. és május 30. között egyes tájékoztatásaiban nem közölte, hogy a feltüntetett, az ING Önkéntes Nyugdíjpénztár és az ING Magánnyugdíjpénztár által elért nettó hozamráták a 2004. évre vonatkoznak.

A GVH által lefolytatott versenyfelügyeleti eljárás tárgyát az ING Pénztárszolgáltató és Tanácsadó Zrt.-nek (a továbbiakban: ING) a "www.ing.hu" honlapján az ING Önkéntes Nyugdíjpénztár és az ING Magánnyugdíjpénztár által elért nettó hozamrátákról közzétett tájékoztatása képezte. A GVH határozatában rámutatott, a fogyasztó számára lényeges körülmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés