Előfizetői tartalom

Győri keksz Győr nékül, hová költözik a Vaníliás Karika?

Portfolio
Öt évvel azután, hogy az országos felháborodás miatt a Danone elállt győri gyárának bezárásától, és a kekszgyártás áttelepítésétől, a francia multinacionális cég ismét az átszervezésről tárgyal. A tervek szerint a Rába partján maradna a Negro gyártása, a kekszeket azonban ezentúl Székesfehérváron állítanák elő - írja a Népszabadság.

A győri honpolgárok szívét (torkát) egyedül az melengetheti, hogy a tulajdonos Danone által megvásárolt Negró gyártását Győrbe telepítenék, így kisebb szívfájdalommal járna a keksz elvesztése. A Pilóta kekszet, Balaton szeletet, Vaníliás Karikát továbbra is Magyarországon akarják előállítani, Székesfehérváron, ahol a Danone kekszeinek 70 százalékát jelenleg is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés