Előfizetői tartalom

Hiba csúszott a gépezetbe - 1 nappal később távozik a Démász

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde bejelentette, hogy Vezérigazgatója a Démász törzsrészvényeinek törlési eljárását 2006. november 29. napjára, egy napos határozott időre felfüggeszti és egyúttal a kibocsátó névre szóló törzsrészvényeinek kereskedésére vonatkozóan 2006. november 29. napjára a kereskedés technikai szünetét rendeli el, ennek megfeleloen a 2006. november 29-i Tőzsdenapra a kereskedést lezártnak kell tekinteni. A Démász törzsrészvényeire vonatkozó ajánlatok technikai okokból a Tőzsde által törlésre kerülnek.

2006. november 29-én a Tozsde kereskedési rendszerében a Démász törzsrészvényei vonatkozásában technikai hiba lépett fel, amelynek elhárítása a teljes 2006. november 29-i kereskedési napot igénybe veszi, melynek következtében a tőzsde Vezérigazgatója a törlési eljárás felfüggesztésére tekintettel jelen határozattal a 350/2006. számú határozatát az alábbiak szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés