Előfizetői tartalom

Kit érdekel az Orco? - Mit mondanak az alapkezelők...

Portfolio
Június 13-áig, szerda délutánig jegyezhettek a magyar intézményi befektetők az Orco Property Group részvényeiből. Mint azt korábban megírtuk, a Párizsban és Prágában már a tőzsdén lévő Orco 160 millió eurós tőkeemeléssel párhuzamosan bevezeti részvényeit Varsóban és Budapesten. A kérdés az, hogy milyen érdeklődést mutatnak a magyar intézményi befektetők és hogy a későbbiekben lesz -e kellő likviditása az Orco részvényeinek, mely a cég menedzsmentje szerint BUX komponens lesz. A jegyzésről, a likviditásról és a cég potenciáljáról kérdeztünk alapkezelőket.

Az Orco Property Group szerdán tartott befektetői prezentációt, ahol a hazai nagy alapkezelők szinte kivétel nélkül képviseltették magukat. A prezentáción elhangzott, hogy az Orco az intézményi befektetők mellett a kisbefektetőkre is számít majd. A cég fontosnak tartja, hogy az Orco az iparági (ingatlanfejlesztések) jelenlét mellett a budapesti tőzsdén is jelen legyen. A társaság...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái