Előfizetői tartalom

Felülteljesítettek a gyógyszerpapírok - Nagyot estek a csehek

Portfolio
Miközben az európai részvénypiacok nap közben relatíve jól tartották magukat, a régióban egyre nagyobb eladói nyomás bontakozott ki, elsősorban Csehországban. Érdemi piacbefolyásoló hír nélkül az esés inkább technikai okokból következhetett be. A BUX a napot 1.2%-os leértékelődéssel fejezte be, a piac forgalma átlagos volt, 29.7 milliárd forintos.

Felülteljesítenek a gyógyszerpapírok. RICHTERReal-time árfolyamInformációs panelA régiót uraló negatív befektetői hangulatban az amerikai gazdaság recesszióba süllyedésétől való félelmek jelentős szerepet játszanak és bár több elemző véleménye szerint az USA hitelpiaci válság nem lesz jelentős hatással a feltörekvő piacokra, a kockázatvállalási hajlandóságban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés