Előfizetői tartalom

Szja-t és a vállalkozásokat érintő változások jövőre

Portfolio
Tegnap megszavazta az Országgyűlés az egyéni vállalkozóról és az egyéni cégről, valamint a megtakarítások ösztönzésével összefüggő törvénymódosításokról szóló törvényjavaslatot. Az eredeti pénzügyminisztériumi törvénytervezet lényegei elemei átmentek, azonban a PM pár ponton alulmaradt a képviselők akaratával szemben, nem lesz például 25%-os "büntető" adókulcs a hosszú távú megtakarításoknál, megmarad a nyesz, a lízingcégek pedig szomorkodhatnak.

A cikk tőkepiacokról szóló első fele itt olvasható:Kapcsolódó cikkünk2009.11.10 07:22 Megszavazták a nagyszabású gazdasági salátatörvényt Tőkepiaci ügyleteket nem érintő szja változások A személyi jövedelemadóról (szja) szóló törvény módosításához kapcsolódik még a most elfogadott jogszabályban, hogy az Országgyűlés - egy korábbi jogalkotási hibát pontosítva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés