Előfizetői tartalom

Mi folyik az E-Starnál?

Az elmúlt egy év költekező politikája miatt megromlott az E-Star likviditási helyzete, ami miatt Soós Csaba 10%-nyi csomagot értékesített a vállalatban meglevő részesedéséből, hogy a befolyt pénz nagyrészét alárendelt kölcsöntőke formájában a vállalat rendelkezésére bocsássa. Az elnök-vezérigazgató elmondása szerint az idei évben a központi költségeken sokat fognak faragni, de egyesével megvizsgálják majd a projektek eredménytermelését is, és a nem megfelelőktől adott esetben már az idei évben megválhatnak. Az átalakításokat követően indulhat csak el a további építkezés, mely akár a jelenlegieknél jóval kisebb projektméret megcélzását is jelenti.
Kapcsolódó cikkünk2012.02.01Tíz százaléknyi E-Star részvényt adott el tegnap Soós Csaba (2.)Portfolio.hu: Múlt héten vezérigazgató-váltásra került sor a cégnél, tegnap pedig igen jelentős mértékű csomagot adott el az általa tulajdonolt E-Star részvényekből. Minek köszönhetők ezek a nagy változások? Soós Csaba: A társaság igazgatósága továbbra is úgy látja...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái