Előfizetői tartalom

A Google letaszíthatja trónjáról a Facebookot

Portfolio
Habár a Google+ sokkal kevésbé tűnik nyüzsgő közösségi médiumnak, mint a Facebook, mégis sokkal értékesebb lehet a befektetők számára, hiszen azok az alkalmazások, amiken a Facebook dolgozik, és amelyekkel bevételeinek növekedését igyekszik elérni, a Google számára már rendelkezére állnak - írja a Forbes. A Google részesedése pedig a hirdetési piac tekintetében a Facebookhoz hasonló méretű.

A Google+ belehúzott A Google+ havi aktivitás tekintetében megelőzte a Twittert és a Youtube-ot, és a Facebook-tól lemaradva a második helyre pozícionálta magát a közösségi médiumok közötti versenyben - derül ki a Global Web Index kutatásából. Ez meglepőnek tűnhet hiszen, a Google+ a Twitterrel és a Facebookkal összehasonlítva igencsak elhagyatottnak látszik. Azonban egyre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés