Előfizetői tartalom

Visszaállt a dobogó csúcsára a BUX

Portfolio
Jó teljesítményt nyújtottak az európai piacok, hiszen nagyítóval sem lehet köztük olyat találni, amelyik negatív tartományban tartózkodna a pesti börze zárásakor. Az amerikai indexek is mind emelkedésnek indultak a mai kereskedésben. A régiós piacok már nem nyújtottak ilyen jó teljesítményt, habár csak a bolgár SOFIX szenvedett el jelentős veszteséget a mai napon. A BUX a nap végére tudott javítani pozícióján, és a régió legjobban teljesítő tőzsdéje lett.

Jó a hangulat az amerikai tőzsdéken, mindhárom vezető index pozitív tartományban tartózkodik a mai kereskedésben. Európa legnagyobb börzéi pozitív teljesítményt nyújtottak a mai napon, hiszen a pesti parkett zárásakor mind pozitív tartományban tartózkodik. Miközben a vezető indexek 1-2 százalékos pluszban vannak, addig Európa leggyengébben teljesítő piaca, a svéd OMX...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés