Előfizetői tartalom

Stratégiailag kiemeltté teszi a kormány a vízműveket

Portfolio
A Kormány a közvagyon megóvása érdekében döntött egyes, a víziközmű-szolgáltató ágazatban működő társaságok stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté nyilvánításáról. A szétaprózódott üzemeltetői struktúra évtizedek óta a szektor egyik súlyos problémája, amely napjainkban is komoly működési kockázatot jelent - indokolja a lépést az NFM.

Az elővigyázatossági intézkedés segítségével egy esetleges felszámolási eljárásban a kijelölt állami vagyonfelügyelő irányítása mellett rendezhető a gazdálkodó szervezetek jogi helyzete, további sorsa. A közszolgáltatás folyamatossága, a fogyasztók zavartalan ellátása így rendkívüli körülmények között is biztosítható. A stratégiailag kiemelt jelentőségűvé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés