Előfizetői tartalom

Látványos fordulat a Wall Streeten - Napi csúcson zártak az indexek

Portfolio
Bizonytalan hangulatban indult a mai kereskedés a tengerentúlon, majd az indexek lefelé vették az irányt, melyben szerepet játszhattak az amerikai jegybanki eszközvásárlások csökkenésével kapcsolatos félelmek, valamint az EKB mai, lefelé módosított növekedési prognózisa is. Nap végére azonban látványos fordulat bontakozott ki, az indexek végül napi csúcson zártak, az S&P közel 1%-kal került feljebb. Igazán komoly mozgásoknak a devizapiacokon lehettünk szemtanúi, a japán jen évek óta nem látott napi erősödést produkált a dollárral szemben.

2013. június 06. 21:53 Megosztás Zárásra jött meg a lendület A kereskedés végéhez közeledve lendületbe jöttek az amerikai részvényindexek, ez azt jelentette, hogy az S&P 500-as mutató közel 1%-os pluszban tudott zárni, napi csúcson. A többi benchmark...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés