Előfizetői tartalom

Felszámolásba fordulhat az E-Star története

Portfolio
A kereskedés indítása előtt tette közzé az E-Star, hogy a Fővárosi Törvényszék elutasította a társaság egyezségi megállapodás jóváhagyása iránti kérelmét. Ezzel együtt pedig a csődeljárást megszüntette. Az indoklás egyelőre nem ismert, a döntés ellen pedig lehet fellebbezni. Ha azonban jogerőre emelkedik, azzal a folyamat automatikusan felszámolásba fordul át.

10:45 Mit jelenthet az E-Star mai közleménye? A törvényszék által hozott végzés a Cégközlönyben jelent meg tegnap, ebben az is olvasható, hogy a bíróság a fizetési haladékot meghosszabbítja a felszámolást elrendelő jogerős végzés közzétételi napját követő második munkanap 0 óráig. Bár az továbbra sem ismert, hogy mi lehetett az oka a törvényszék ezen döntésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés