Előfizetői tartalom

130 milliárd dollárért vásárolnák ki a Vodafone-t

Portfolio
Idén áprilisban már megjelentek hírek arról, hogy az amerikai távközlési óriás, a Verizon "kivásárolná" a Vodafone-t az amerikai közös vállalatukból, a Verizon Wireless-ből. A Bloomberg értesülései szerint úgy tűnik, hogy a tranzakció előkészítése a célegyenesbe érkezett, a Verizon összesen 130 milliárd dollárt adhat a Vodafone 45 százaléknyi részesedéséért.

Gigantikus tranzakció jön A Verizon Communications és a Vodafone előrehaladott tárgyalásokat folytatnak arról, hogy a Verizon kivásárolja az amerikai közös vállalatukból a Vodafone 45 százalékos részesedését, írja a Bloomberg. A Verizon amerikai bankokkal is tárgyalásokat folytat, hiszen a gigantikus tranzakció finanszírozásához szüksége van segítségre, több banktól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés