FONTOS Nagyot esett a háztartási napelemek népszerűsége
 
Előfizetői tartalom

Ez lehet a Sony új sikerterméke

Portfolio
Valódi sikertermék van a Sony kezeiben, ami kihúzhatja a gödörből a japán technológiai óriást. Ez azonban nem egy új Walkman, vagy egy PalyStation, hanem a csúcsmobilok gyártóinak, mint az Apple, vagy a Samsung készülékeiben található meg - írja a Bloomberg. A társaság chipjét használják ugyanis a legújabb csúcsmobiljaikban.

A chipek húzhatják ki a gödörből a Sony-t A Sony legújabb sikerterméke nem egy új Walkman, vagy egy új játékkonzol lehet, hanem egy olyan chip, ami gyakorlatilag minden felsőkategóriás kamerában és okostelefonban megtalálható, többek között az iPhone 5-ben, a Samsung Galaxy S4-ben és az LG G2-ben is. A japán elektronikai óriás, akinek annak idején nagy szerepe volt a cd-k...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés