Előfizetői tartalom

Az OTP-Egis páros mentette meg a magyar piacot

Portfolio
A nemzetközi piacokon tapasztalható elbizonytalanodás rányomta a bélyegét a vezető nyugat-európai tőzsdék teljesítményére, melyek kivétel nélkül a hétfői záróértékeik alatt ingadoztak a kereskedés első felében. Az amerikai nyitást követően viszont erősödés kezdődött annak köszönhetően, hogy jelentősen javult a német gazdasági hangulat, és az amerikai indexek is jól teljesítenek annak köszönhetően, hogy a vártnál kisebb mértékben növekedett az infláció az USA-ban. Európai társaitól eltérően a magyar tőzsde gyengén teljesített, ami elsősorban a MOL számlájára volt írható. Ugyanakkor az Egis a reggeli elbizonytalanodást követően folytatta napok óta tartó szárnyalását, és az OTP is nagyot hajrázott a kerekedés utolsó szakaszában.

2013. szeptember 17. 17:20 Megosztás A végére belehúzott az OTP A magyar tőzsde a hétfői záróértéke közelében tartózkodott kedden, a BUX értéke 0,01 százalékot erősödött, amihez 7,7 milliárd forintos forgalom párosult. A hazai benchmark ezzel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés