Előfizetői tartalom

Elkapkodták a Plotinus kötvényeit

Portfolio
Kötvénykibocsátásának a meghirdetett időpont előtti lezárásáról döntött a Plotinus, mivel az első két napban már több, mint a maximális 500 millió forintos kibocsátható mennyiséget lejegyezték a befektetők. Mivel a kibocsátó döntése alapján nyilvános kibocsátást 3 nap után le lehet zárni, ezért erre a mai nappal sor kerül - közölte a társaság.

Az eredetileg négynaposra tervezett Plotinus kötvénykibocsátás annyira sikeres volt, hogy már kedden elfogyott a teljes kibocsátható mennyiség a papírokból. Már hétfőn lehetett látni, hogy nagy az érdeklődés az infláció felett 4,5%-pontos kamatot fizető kötvény iránt. Hétfőn az 500 millió forintos keret 76%-a kelt el, a keddi adatok szerint 133,3 millió forintnyi ajánlat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés