Előfizetői tartalom

NFM: Magyarország az egységes belső energiapiacban látja a megoldást

Portfolio
A fejlesztési tárca helyettes államtitkára az egységes európai fellépés és az energiaközösség bővítése mellett érvelt az uniós energetikai miniszterek informális találkozóján Vilniusban. A 2013. szeptember 19-20-án megrendezett egyeztetésén Hizó Ferenc az EU-tagállamok és a harmadik államok között indult energiapiaci párbeszéd folytatását szorgalmazta - olvasható az NFM közleményében.

"A zöldgazdaság fejlesztéséért, klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős helyettes államtitkár a támogatandó célok közé sorolta a régió energiabiztonsága szempontjából elengedhetetlen EU-Oroszország együttműködés mellett a környező államok bevonását is. A földgázforrásokkal szűkösen ellátott kelet-közép-európai térség számára különösen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés