Előfizetői tartalom

Elmarad a Nissan korábbi terveitől az elketromos-autók értékesítésében

Portfolio
Az erőfeszítések ellenére a Nissan-Renault csoport már biztosan alulmarad saját elvárásaival szemben az elektromos-autók értékesítésének területén, erről a cégcsoport vezére, Carlos Ghosn beszélt a Financial Timesnak adott interjújában. Ghosn ezt elsősorban nem a gépjárművek magas árának, hanem a megfelelő infrastruktúra hiányának számlájára írja. Ugyanakkor a vezér szerint jó irányba haladnak a dolgok, és pár éven belül az új belépőknek is köszönhetően megvalósulhat a felfutás ebben a szegmensben.

A megfelelő infrastruktúra hiánya a ludas A Renault-Nissan csoport vezére, Carlos Ghosn a Financial Timesnak adott interjújában most először elismerte, hogy cége elmarad saját korábbi várakozásaitól, melynek értelmében 2016 végéig 1,5 millió darab elektromos autó eladását tervezték. Ugyanakkor hozzátette, hogy bár a kijelölt időpontig ez nem fog teljesülni, viszont a mostani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés