Előfizetői tartalom

Rekord negyedév a Danubiusnál

Portfolio
Csütörtökön piaczárás után jelentett a Danubius, és az előző év azonos időszakához képest a pénzügyi eredménysor kivételével minden eredménysoron jobban teljesített az idei harmadik negyedévben. Ráadásul a vállalat bevételek soron a legjobb negyedévet tudhatja maga mögött mióta követjük a vállalatot, amiben az emelkedő szobaárak és foglaltság is szerepet játszhatott. A kedvező folyamatok az eladósodottsági mutatókra is jó hatással voltak. Ezek fényében akár folytatódhat a részvények árfolyamának emelkedése, azonban a papírok továbbra is alacsony likviditása illetve a jelentős részesedéssel bíró nagytulajdonos óvatosságra inthet.

-A jelentősen emelkedő bevételeket a megugró működési költségek csak részben tudták ellensúlyozni, így a működési és a nettó eredmény soron is jól teljesített a vállalat -A javuló eredményesség az eladósodottsági mutatókat lejjebb tolta -Bár a részvények sokat emelkedtek, a kedvező iparági folyamatok, valamint a továbbra is könyv szerinti értékük alatt forgó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés