Előfizetői tartalom

Egyre nagyobb hátrányban a Hyundai

Portfolio
A Hyundai és a KIA Motors egyre nagyobb versenyhátrányba kerül a japán riválisokkal szemben, melyek a jen gyengülésének áldásos hatását élvezve egyre nagyobb előnyre tesznek szert a nemzetközi piacokon az értékesítés területén. Részben erről, részben pedig az ennek hatására várhatóan bekövetkező szerény árbevétel növekedéséről beszélt Chung Mong-koo, a Hyundai cégcsoport vezérigazgatója évnyitó beszédében - írja a Reuters.

Egyre nagyobb versenyhátrányban a gyártó Chung Mong-koo, a Hyundai vezérigazgatója évnyitó beszédében arról szólt, hogy kihívásokkal teli év vár cégére, valamint leányvállalatára a KIA Motorsra. Véleménye szerint ugyanis a cégcsoport árbevétel növekedése 2003 óta nem látott alacsony szinten fog alakulni. A vezér ezt részben azzal indokolta, hogy az egyre erősebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés