Előfizetői tartalom

Újabb frontot nyitott Kína és az USA

Portfolio
Vasárnap közleményben szólította fel Kína az Egyesült Államokat, hogy vessen véget az előző héten indított, kínai és tajvani szolártermékeket érintő vizsgálatnak. A vád szerint a távol-keleti társaságok dömping áron értékesítenek, és visszaélnek piaci erőfölényükkel. A tét óriási, miután az Egyesült Államok lehet a következő időszak egyik legnagyobb piaca - írja a Business Insider.

A kínai napelemimportot vizsgálja az Egyesült Államok Az amerikai hatóságok csütörtökön indítottak vizsgálatot a kínai és tajvani napenergetikai termékek importját illetően. A vád szerint a távol-keleti vállalatok dömpingáron értékesítenek és visszaélnek piaci erőfölényükkel. A kínai kereskedelmi minisztérium aggodalmát felyezte ki a vizsgálattal kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés