Előfizetői tartalom

A nap ábrája: ezért lesz rázós a hetünk

Portfolio
A jelentési szezon kellős közepén járunk, így ismét a vállalati eredmények vannak a befektetők fókuszában. Az elmúlt negyedévekben a vállalatok inkább pozitív meglepetést okoztak, viszont ez most nem biztos, hogy így lesz, erről pedig a dollárerősödés tehet. Különösen a technológiai cégeknél nagy a külföldi bevételek aránya, a szektorból pedig záporoznak a héten a jelentések, így izgalmas hétnek nézünk elébe.

Múlt héten megkezdődött a negyedéves jelentési szezon, az Alcoa közzétette harmadik negyedéves számait. Az amerikai alumíniumipari óriás kellemes meglepetést okozott, amit sokan pozitív előjelnek tekintenek az egész jelentési szezonra nézve. Viszont elemzők szerint korántsem biztos, hogy most olyan sok társaság felül tudja teljesíteni a konszenzust, különösen a bevételek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés