Előfizetői tartalom

Még te fizetsz azért, hogy pénzt adj az Apple-nek?

Portfolio
Svájci frankban bocsátana ki az Apple kötvényeket - tudta meg a The Wall Street Journal. A cég hiába rendelkezik 145 milliárd dollárnyi készpénzállománnyal, mégis olyan alacsony hozamok mellett tud kötvényeket kibocsátani, hogy hiba lenne ezt nem kihasználni. Ha rövid lejáratú kötvényekről lenne most szó, az is előfordulhatna, hogy negatív hozammal ad túl rajtuk, amire még nem volt példa Európában.

Svájci frankban adósodna el az AppleÚjabb kötvénykibocsátásra készül az Apple, ami nem újdonság a cégnél, hiszen már a sokadik kötvénykibocsátása lesz az elmúlt pár évben. Ami viszont meglepetés, hogy ezúttal svájci frankban bocsátana ki kötvényeket az amerikai társaság - tudta meg a The Wall Street Journal. A kötvénykibocsátást a Goldman Sachs és a Credit Suisse vezényelheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés