Előfizetői tartalom

Kéne egy autó!

Portfolio
2014-ben egyre többször hangzott el a címben szereplő felkiáltás, ami pozitív irányba mozdította el az autókölcsönző piacot; mind a céges, mind a magán oldalról nagyobb kereslet mutatkozott a bérautók iránt. Elsősorban azok a kölcsönzők realizáltak nagyobb forgalmat, akik a minőségi szolgáltatásnyújtásra kiemelt hangsúlyt fektetnek, mivel az igény főleg a komplexebb szolgáltatások iránt nőtt. Az Avis 2015-ben 4-5%-os árbevétel növekedéssel számol, a piac változásaira reagálva pedig négy új irodával bővítette hálózatát februárban - tájékoztatta a Portfoliót is Haraszti Géza, az Avis Autókölcsönző magyarországi vezetője.

Az autókölcsönző piac folyamatosan változik, a tavalyi évben valamelyest ismét csökkent a szolgáltatók száma, tisztult a kínálat. A bérlők - akik jelentős hányada külföldi, és jellemzően globális háttér megállapodással rendelkezik valamelyik nagy kölcsönző hálózattal - a megbízható kölcsönzőket és a komplexebb szolgáltatást keresik, biztosítással, asszisztenciával...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái