Előfizetői tartalom

Meg kell venni a félelmet!

Portfolio
Az utóbbi hónapokban látott nyugodtság után némi félelem lett most úrrá a piacokon, ez azonban a Societe Generale stratégája szerint nem rossz dolog, mivel lehet vele pénzt keresni. A félelmet szerinte meg kell venni, erre pedig jó mód a görög részvények ETF-eken keresztül történő megvásárlása - írja a Marketwatch.

Venni kell a görög részvényeket!Lawrence McDonald, a Societe Generale vezető amerikai makro stratégája szerint a félelem egyenesen jó dolog, mivel lehet vele pénzt keresni. Szerinte a félelmet meg kell venni, ennek pedig jelenleg az egyik legjobb módja a görög részvények vásárlása. Ezt ETF-eken keresztül javasolja a befektetőknek, külön megemlíti a Global X FTSE Greece 20 ETF-et....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés