Előfizetői tartalom

Már a Microsofté a LinkedIn

Portfolio
A felhő alapú szolgáltatások adtak lendületet a Microsoftnak a negyedik negyedévben, amiből már közel 7 milliárd dollár bevétele volt a vállalatnak három hónap alatt. Közben lezárta a cég a LinkedIn felvásárlását is. Az amerikai szoftveróriás ennek köszönhetően az elemzők által vártnál nagyobb bevételről és profitról számolt be, amire kismértékben emelkedtek a részvények a zárás utáni kereskedésben.

Már közel 7 milliárd dolláros bevétele volt a negyedik negyedévben a Microsoftnak a cloud alapú szolgáltatásokból, ami azt jelenti, hogy a teljes bevétel 28 százaléka származott az üzletágból. A divízió egyik legfontosabb terméke, az Azure bevétele 93 százalékkal ugrottak meg, a szerver-termékek és felhő szolgáltatások bevételei 12 százalékkal emelkedtek az előző év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés