Előfizetői tartalom

A NAV vezére 800 ezer magánszemélynek üzent

Portfolio
Nem érdemes utolsó pillanatra hagyni az adóbevallás elküldését, különösen annak a 800 ezer magánszemélynek nem, akiknek visszajár pénz, vagy jóváírás a pénztári számlájukon; az adóhivatal ugyanis legkésőbb a beküldéstől számított 30 napon belül fizeti ki a visszajáró összeget - tájékoztatta Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t.

Emlékeztetett, hogy a NAV idén debütáló új szolgáltatása az e-szja gyakorlatilag biztosítja azt, hogy "semmittevéssel" is érvényes bevallássá válik május 22-én a tervezet. Azonban több okból is érdemes mielőbb megnyitni a tervezetet, és megnézni, hogy az miden jövedelmet és kedvezményt tartalmaz-e. Átnézni a bevallást azért is érdemes, mert ugyan a bevallás benyújtásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés