Előfizetői tartalom

Ezek a legvadabb módszerek, amelyekkel kifosztják a bitcoinosokat

Tuan Anh Trinh
|
Szegő Dániel
Miközben a blokkláncról neves szakértők állítják, hogy egy szuperbiztonságos számítástechnikai architektúra, ami feltörhetetlen, napi szinten röppennek fel hírek több millió dolláros sikeres hackertámadásokról. Jelen cikkünkben a blokklánc biztonsági kérdéseit, problémáit és a blokklánc elleni lehetséges hackertámadásokat mutatjuk be. A cikk szerzői, Trinh Anh Tuan és Szegő Dániel is részt vesz május 15-ei Financial IT and Disruptive Technologies konferenciánkon.

Financial IT and Disruptive Technologies 2018 Itt regisztrálhat a konferenciára! Információ és jelentkezés A blokklánc protokollok általános architektúráját többször is tárgyaltuk előző cikkeinkben. Biztonsági szempontból a következő ábrát használjuk alap modellként:A blokklánc alapvető működése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés