Előfizetői tartalom

Világraszóló újítást vezet be a Viber és a Mastercard Magyarországon

Portfolio
Bankkártyák közötti, pár perc alatt lezajló, hétvégén is éjjel-nappal működő fizetési megoldást vezet be napokon belül a Mastercard és a Viber, amely az üzenetküldő appon keresztül használható.  Az új Viber funkció, a Moneytou a világon elsőként magyar kibocsátású bankkártyákkal lesz használható, de a tervek szerint más piacokon is bevezetik majd. A szolgáltatás nem ingyenes, pár százalékos, pár tíz forintos díja van.

Portfolio Banking Technology 2019 A fizetési piac legújabb fejlesztéseiről, a fintech újdonságokról és a banki digitalizációról is szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology konferenciánkon. Információ és jelentkezés A Viber felhasználói hamarosan pénzt küldhetnek egymásnak az alkalmazáson...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés