Előfizetői tartalom

Az energiaiparnál van a kulcs a klímaváltozás megfékezéséhez?

Portfolio
Felgyorsult a társadalmi nyomás a klímaváltozás megfékezésére mostanság, ez pedig jó azoknak a cégeknek, amelyek az energiahatékonyság javítására kínálnak megoldásokat, például a Schneider Electricnek - mondta el a vállalat pénzügyi igazgatója, Emmanuel Babeau. A francia vállalat, amelyről a hétköznapi emberek többségének a villanykapcsolók ugranak be, az ipari automatizáció és a mesterséges intelligencián alapuló szolgáltatások felé nyitott az utóbbi néhány évben. Az energiaipar átalakulásáról, a kilátásokról és kockázatokról beszélgettünk Emmanuel Babeau-vel.

2019 első félévében rekordprofitot ért el a Schneider Electric, a teljes pénzügyi év is rekord lesz? Mik a közép- és hosszú távú pénzügyi célkitűzések a vállalatnál? Még két hónapunk hátra van az évből, így egyelőre korai arra a kérdésre válaszolni, hogy rekordot döntünk-e. A vállalat a gyorsan növekvő piacokra pozícionálja magát, a célkitűzéseinket pedig...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái