FONTOS Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat
 
Előfizetői tartalom

20 éves a Vodafone Magyarország, 5G-hálózat elindításával ünnepelnek

Portfolio
Idén 20 éves a Vodafone Magyarország, amely két évtizede kezdte el az országos mobiltelefon szolgáltatás kiépítését, többek között ebből az alkalomból születésnapi gálaestet szervezett a vállalat, ahol hivatalosan is bejelentették, hogy a Vodafone ma Magyarországon elsőként elindította mindenki számára elérhető kültéri 5G hálózatát.

A Vodafone Magyarország húsz éve kezdte meg az országos mobiltelefon szolgáltatás kiépítését, idén pedig megvásárolta a UPC Magyarországot, amely idén lett 25 éves, a Vodafone Magyarország 20 éves jubileumát, a UPC Magyarország 25 éves jubileumát és a két vállalat egyesülését egy gálaest keretében ünnepelték meg. Az eseményen jelentették be hivatalosan, hogy a Vodafone...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés