Előfizetői tartalom

Az Ipar 4.0 lehet a válasz a magyar gazdaságot fenyegető kihívásokra

Portfolio
Kiváló megoldást jelent a munkaerőhiány és a növekvő bérek által okozott kihívások kezelésére a technológiai fejlődés, az Ipar 4.0-hoz köthető technológiák adaptációja pedig tervezési, finanszírozási és adózási szempontból is optimalizálható. Erre konkrét példákat, tippeket a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencián szállítottak az előadó szakemberek.

Különbséget kell tenni aközött, hogy mit nevezünk kutatás-fejlesztést tudományos és adózási szempontból, ugyanis az utóbbi sokkal szélesebb kört foglal magában. K+F tevékenységnek számít minden, ami újszerűséget tartalmaz és tudományos / műszaki bizonytalanságot tartalmazónak minősül egyszerre - mondta el Kocsis Zsolt, az Ernst & Young Tanácsadó Associate Partnere....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés