Előfizetői tartalom

Megcsinálta az év legcsúnyább buktáját, mégis milliárdosként száll ki belőle

Portfolio
Mindössze pár hónapja történt, hogy a WeWork alapítója önbizalommal telve az egyik hamptonsi lakásában versenyeztette a New York-i tőzsde és a Nasdaq vezetőit, hogy megtalálja a legméltóbb helyet a WeWork részvényeinek bevezetéséhez. Nagyot fordult azóta a világ, Adam Neumannt menesztették a vezérigazgatói székből, hatalmas elbocsátások jönnek a vállalatnál, a tőzsdére lépés kudarcba fulladt és a céget menteni kellett. Sok csúnya sztori volt ez alatt az idő alatt a cégnél, a The Wall Street Journal le is rántotta néhányról a leplet.

Amikor még a legnagyobb amerikai tőzsde vezérei versenyeztek Néhány hónapja a WeWork és alapítója, Adam Neumann nagyban azon dolgozott, hogy tőzsdére vigye a coworking irodákat működtető céget. A két nagy amerikai tőzsde, a New York-i tőzsde és a Nasdaq szó szerint versengett érte. A pletykák szerint Adam Neumann úgy választott közülük, hogy melyikük mit hajlandó megtenni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés