Előfizetői tartalom

Felszámolhatják a Csepel Holdingot

Portfolio
A Fővárosi Törvényszék a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-budapesti Adóigazgatósága hitelező kérelmére, október 25-i, elsőfokú határozatával megállapította a Csepel Holding fizetésképtelenségét és főeljárásban elrendelte annak felszámolását. A cég igazgatósága egyeztet a NAV illetékeseivel a tartozás rendezésének módjáról, a felszámolás elkerülése érdekében.

A Csepel Holding bejelentette, hogy a Fővárosi Törvényszék a dr. Bánfalvi Sándor jogtanácsos által képviselt Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-budapesti Adóigazgatósága hitelező kérelmére, 2019. október 25 -i elsőfokú, most kézhez vett határozatával megállapította a Csepel Holding fizetésképtelenségét és főeljárásban elrendelte annak felszámolását. A Csepel Holding...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés