Előfizetői tartalom

Már tesztelik az új fizetési rendszert Magyarországon

Portfolio
Elindult az azonnali fizetési rendszer éles tesztüzeme, már vannak olyan bankok, amelyek a fizetési kérelem tranzakciós típust is tesztelik. A bankok mellett a bankszektoron kívülről érkező szereplők is érdeklődnek a rendszer iránt - tudtuk meg Zátonyi Jánostól, a GIRO Zrt. innovációs és szolgáltatásfejlesztési osztályának vezetőjétől, aki csütörtöki Banking Technology konferenciánkon is előadó lesz.

Portfolio Banking Technology 2019 Zátonyi János is részt vesz csütörtöki Banking Technology konferenciánkon, ahol az azonnali fizetésben rejlő lehetőségekről is szó lesz. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Hogy halad az azonnali fizetési rendszer bevezetése? Hol tartunk most a menetrendet illetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés