Előfizetői tartalom

Vergődnek az életbiztosítások nemcsak Magyarországon, a környékünkön is

Portfolio
Nemcsak Magyarországon, a közép- és kelet-európai régióban is kettészakadt a biztosítási piac: a nem-életbiztosítások díjbevétele növekszik, az életbiztosítások díjbevétele azonban régiós szinten 2012 óta visszaesőben van – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya. A 2018-as év rekordot hozott a biztosítói összeolvadások és felvásárlások piacán, és az M&A-piaci aktivitás további növekedését ígéri a régiós biztosítási piacok jelentős széttöredezettsége.

Mérth Balázs, a Deloitte partnere és Molnár Dániel igazgató az alábbiakat ismertette a társaság mai sajtóeseményén, amelyen bemutatták a tanácsadócég friss „CEE Insurance M&A outlook” ímű kiadványát: a világ, ezen belül az EMEA régió és a közép- és kelet-európai régió legnagyobb M&A-tanácsadójaként a Deloitte ismét kiadta tavaly útjára indított biztosítói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés