Előfizetői tartalom

Beindult itthon a fekete péntek - Volt, aki 8 millió forintért rendelt

MTI
2012-ben tört be Magyarországra az amerikai „vásárlási ünnep”, a fekete péntek, ami itthon már nem csak egyetlen akciós nap, hanem gyakorlatilag az egész novembert érinti. Főként a műszaki cikkek és a lakberendezési termékek fogynak ilyenkor és nem csak a karácsonyra vásárolnak ebben az időszakban az emberek, hanem a kedvezményes időszakra halasztott beszerzéseket valósítják meg – derül ki a GKI Digital és az Árukereső közös felméréséből.

Mintegy nyolcmillió forintért rendelt egy vásárló egy nagyobb lakás teljes berendezéséhez szükséges cikkeket, egyebek mellett konyhai gépeket, tévéket, számítógépet és házimozi-rendszert az egyik nagy internetes áruház fekete pénteki akciójának keretében - írta a hétfői Világgazdaság. A lap felidézte, hogy a hálaadást követő black friday csaknem fél évszázados...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés