FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

Óriási változásokra van szükség a munkahelyeken, a babzsák és a csocsóasztal már nem elég

Portfolio
A munka világa is digitalizálódik, ezért ma már az épített, fizikai környezet mellett egyre fontosabbak azok a digitális eszközök, amelyek képesek hatékonyabbá tenni a munkavégzést.  Előadóink a Big Office Day konferenciánk elő szekciójába arra keresték a választ, melyek azok a tényezők, digitális megoldások, szoftverek, menedzsment eszközök, amelyekkel egyrészt a munkaerő hatékonysága növelhető, másrészt amellyel könnyebben lehet a jó munkaerőt a cégekhez vonzani.

A kibertámadások egyre gyakoribbak, a rendszerek, applikációk rendelkezésre állása egyre szigorúbb elvárás, miközben 22 ezer informatikus hiányzik a munkaerőpiacon. A Gloster managed service center szolgáltatása utóbbi problémát hivatott enyhíteni, a 20 fős mérnök csapat monitorozza és menedzseli a hálózatokat 0-24 órában – fejtette ki Kiss Tibor (Gloster) a szekció első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés