Előfizetői tartalom

Már megint kiütöttek egy magyar részvényt? Ennek hétfőtől vége

Már megint kiütöttek egy hazai részvényt, írtuk több alkalommal is az elmúlt napokban, amikor napi limittel emelkedett egy (jellemzően kis)papír árfolyama. Ennek hamarosan vége, ugyanis jövő hét hétfőtől új szabályok lépnek életbe a BÉT-en, többek között megszűnik a napi ajánlattételi limit, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a külföldi tőzsdék többségéhez hasonlóan a magyar tőzsdén is jöhetnek a korlátozás nélküli napon belüli emelkedések és esések.

December 2-án a BÉT azonnali piacán a jelenlegi Xetra Classic kereskedési rendszert felváltja a Xetra T7, ezzel egy modernebb infrastruktúrára áll át a hazai tőzsde, hasonlóan a régió több más tőzsdéjéhez, a bécsi, a prágai, a zágrábi vagy a ljubljanai tőzsdéhez. A rendszerátállással a kereskedést érintő változások is jönnek, az egyik legfontosabb, hogy megszűnik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés