Előfizetői tartalom

Tömeges elbocsátás jöhet a zalaegerszegi Eckerlénél - Reagált a Pénzügyminisztérium

Portfolio
A zalaegerszegi Eckerle vezetősége december 3-án létszámleépítésről döntött, amelyet a külföldi kereslet és a megrendelésállomány csökkenésével indokolt. A Pénzügyminisztérium is reagált a hírekre és azt közölte, hogy üres álláshelyek közvetítésével, képzésekkel, munkaerő-piaci tanácsadással segíti a leépítésben érintett munkavállalókat.

Nehéz helyzetben az Eckerle zalaegerszegi gyára Történetének legdrasztikusabb átalakulásán megy át az autóipar, ami nem csak az autógyártókat, de a beszállítókat is érinti. Az elmúlt hónapokban a világ nagy autógyártói sorra jelentettek be több ezer fős létszám leépítéseket a folyamat pedig nem kerüli el a beszállítókat sem, erre példa az Eckerle is, amelyik a zalaegerszegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés