Előfizetői tartalom

Az év egyik nagy sztorija: történelmi csúcson a tőzsdék (TOP10 sztori - 5.)

Kevesen látták jönni azt a nagy ralit, ami idén zajlott a világ tőzsdéin, komoly ellenszélben (kereskedelmi háború, Brexit stb.) emelkedtek felfelé a részvénypiacok, év közben több alkalommal megdöntve a korábbi rekordokat. Érik már egy korrekció, de a múltbeli példák és az elemzők várakozásai alapján 2020-ban is folytatódhat az emelkedés.

Új csúcsok 2019 egyik nagy sztorija volt, ami a világ tőzsdéin történt, több vezető részvényindex is új történelmi csúcsra emelkedett, nem is egy alkalommal, kis volatilitás mellett például az amerikai S&P 500 vagy a magyar BUX is egymás után döntötte meg a korábbi rekordokat. TOP10 sztoriAhogy minden évben, a Portfolio szerkesztősége idén is összeállította az év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés