Előfizetői tartalom

Olcsó iPhone-t dobhat piacra márciusban az Apple

Portfolio
Új olcsó iPhone-nal jelenhet meg az Apple – írja a Bloomberg beszállítóktól származó információkra hivatkozva. A hírek szerint az Apple beszállítói februárban kezdik el összeszerelni a készülékeket, amelyek a 2017-ben piacra dobott iPhone 8 okostelefonra hasonlítanak majd. Az Apple célja, hogy minél nagyobb részt hasítson ki a globális mobileladásokból azt megelőzően, hogy bemutatja az 5G-s szupertelefonját, amire várhatóan ősszel kerül sor.

A híresztelések szerint az Apple márciusban jelentheti be hivatalosan az olcsóbb iPhone érkezését. Az összeszerelést a vállalat régi partnere, a Hon Hai Precision Industry (Foxconn), a Pegatron és a Wistron végzi majd. Az Apple előző „olcsó telefonja” az iPhone SE volt, amit 2016-ban dobott piacra, akkor 399 dollárért. iPhone SE, forrás: Christoph Dernbach/picture alliance...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés