Vitesco elektromos motor
Üzlet

450 fős céget épít Debrecenben a Continental: elektromos autók alkatrészeit gyártják

Portfolio
A Continental elektromobilitással foglalkozó területe külön működési önállóságot és saját identitást is kapott a tavalyi évben, Vitesco Technologies néven, a debreceni egységben - az alapkőletétel után egy évvel - már 100-an dolgoznak.
Minden a hazai járműiparról, jön a Portfolio-MAGE Járműipar 2020 konferencia!

Makray Réka HR Igazgató a Portfolio-nak elmondta: a Vitesco Technologies kimondottan az elektromobilitásra fókuszál. Ez az egyik legnagyobb hatású folyamat az iparágban, hiszen a fenntarthatóság, a környezet megóvása, a vezetési élmény és az egyéni vásárlói preferenciák következtében rendkívül magas növekedési pályára állt az ezen megoldások iránti igény.

A hazai gyárunk is ezen a területen érdekelt, elektronikai termékeink az elektromos autók gyártói számára készülnek

- tette hozzá. 

A vállalat a Continental elektromobilitással foglalkozó területeként külön működési önállóságot és saját identitást is kapott a tavalyi évben Vitesco Technologies néven. A cégnél 2020-ban már 100-an dolgoznak: a HR Igazgató szerint komoly fejlődési és tanulási lehetőségek is vonzzák a munkavállalókat a céghez. A 2020-as évben is magas létszámmal vesznek fel munkatársakat, az első félévben nagyobb arányban mérnöki és további támogatói munkaköröket hirdetnek meg. Ahogy a gyártás beindul elindul a termelési munkakörök betöltése is, ez várhatóan inkább az év második felében várható.

A tervezett 450 fős létszámot várhatóan már 2021-ben elérik.

A cég tavaly a Debreceni Egyetemmel stratégiai megállapodást kötött tavaly, szoros együttműködést alakítottak ki a Mechatronikai tanszékkel, melynek eredményeképp 2020 szeptemberétől elindul az MSC szakon a Vitesco modulok oktatása is. Jelen vannak továbbá a Gépészmérnöki tanszék oktatásában is és tervezik az egyetemi kapcsolatok bővítését további együttműködések formájában. A Debreceni Szakképzési Központtal kötött megállapodás értelmében pedig bekapcsolódnak a duális oktatási rendszerbe.

Áprilisban jön a Portfolio-MAGE Járműipar 2020 konferencia, ahol a hazai autóipari beszállítók is kiemelt helyet kapnak. Részletes program és jelentkezés ide kattintva.
olaszország vírus koronavírus
orvos labor egészségügy kórház
Vágó László interjú
koronavírus vírus labor
forint200117
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
BÉT