Előfizetői tartalom

Koronavírus: Veszélyben a világ egyik legnagyobb mobilpiaci eseménye

Két hét múlva rendezik meg Barcelonában a világ egyik legfontosabb mobilpiaci és távközlési kiállítását, a Mobile World Congress-t (MWC). Az eseményt beárnyékolja a már több száz halálos áldozatot követelő koronavírussal kapcsolatos bizonytalanság, ami miatt sorra mondják le a szereplésüket a legnagyobb standokat építő kiállítók, mint az LG, a Sony vagy az Ericsson.

MWC 2020 Minden évben ilyenkor év elején Barcelonában tartják a világ egyik vezető távközlési és mobilpiaci kiállítását, a Mobile World Congress-t (MWC). A tavalyi eseményen 2400 kiállító 120 ezer négyzetméteren mutatta be újdonságait, az esemény alatt több mint 109 ezer látogató volt kíváncsi a legújabb mobiltelefonokra, tabletekre, hálózati eszközökre és szolgáltatásokra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés